REGISZTRÁCIÓ

 

Mi is a kölcsönkenyér.hu?

Egy kölcsönző közösség, mely megbecsülésen és bizalmon alapul. A tagok felajánlják egymásnak tárgyaikat meghatározott idejű szívességi használatra. Erről igény szerint szerződést is köthetnek majd a honlapon jelezhetik véleményüket mind egymásról, mind a kölcsön kapott tárgyról.

Amennyiben szeretnél te is belépni a virtuális kölcsön közösségünkbe és mások számára elérhetővé tennél egy-két olyan tárgyadat, melyeket éppen nem használsz, töltsd ki az alábbi regisztrációs adatlapot! 

A regisztrációi lépései

1. Töltsd ki a Rád vonatkozó adatokat légy szíves! A honlapon csak a név, a település és az e-mail cím fog látszani. Ha nem olvasol minden nap e-maileket, akkor kérünk, jelöld meg a telefonszámodnál, hogy azt is kitegyük. Így a kölcsönözni vágyók könnyebben rád találnak. A mai felgyorsult világban sokaknak nem praktikus napoki levelezni egy-egy kölcsönzés miatt, főleg ha ez egy 2 perces telefonbeszélgetéssel elintézhető. Élőszóban meg könnyebben leszűrhető, hogy mennyire szimpatikus az illető. 

 

2. Tölts fel legalább 3 tárgyat, amit szívesen kölcsönadsz. A hitelesség kedvvérét részletes, az esetleges hibákat is tartalmazó leírást adj meg légy szíves. FONTOS, hogy legalább az egyik tárgynak az értéke minimum 10000 Ft legyen. A Te szubjektív ítéletedre bízzuk ezt, hiszen Te tudod mennyiért vetted, milyen állapotban van. De a program működtetőinek vétójoga van. 

 

3. Ha ezzel megvagy, tölts fel fényképeket a felajánlott tárgyakról. A kép file neve egyezzen meg a tárgy megnevezésével, a könnyebb beazonosíthatóság miatt. Amennyiben problémád adódik a képek feltöltésével, a képeket küld el külön e-mailben a kolcsonkenyer@citromail.hu-ra. A képek nélkül sajnos nem tudjuk feltölteni az általad felajánlott tárgyakat. 

 

4. Kattints a 'REGISZTRÁLOK' gombra és várj. Mi megkapjuk az adatlapot, átnézzük, feltöltjük, és maximum 2 munkanapon belül válaszolunk, e-mailben küldjük a jelszót. 

 

5. Ha megvan a jelszó, lépj be, nézd át az adataidat és a tárgyaidat. Ha valami nem stimmel, küldj egy mailt a javítás részleteivel. De eközben már bátran válogathatsz a kölcsönözhető tárgyak között. 

 

+1 Maximum 10 tárgy tölthető fel. Ha ennél többet szeretnél felajánlani, kérünk kezd elölről a regisztrációs procedúrát. Nyugdtan add meg ugyan azokat az adatokat, mi majd összefésüljük. Nem lesz 2 belépési kód, minden megy majd egy jelszóval. Tőlünk meg kapsz 5 extra csillagot a sok felajánlásért. 
Személyes adatok

A *-gal jelölt adatok megadása kötelező!